Διατροφή

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Διατροφή 18 June 2024
Διατροφή και οικονομία: τρώμε ισορροπημένα μειώνοντας τη σπατάλη τροφίμων
«Θέλω πολύ να ξεκινήσω να τρώω καλύτερα αλλά η υγιεινή διατροφή είναι πολύ “ακριβό σπορ” για εμένα». Τα τελευταία χρόνια ακούμε φράσεις σαν και αυτή όλο και πιο συχνά. Και όχι άδικα, αφού κάνοντας μια βόλτα στους διαδρόμους του super market ή ακόμα και στη λαϊκή αγορά, είναι αδύνατον να μην παρατηρήσει κανείς πως οι τιμές των τροφίμων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και συνεχίζουν καθημερινά την ανοδική τους πορεία. Κι όλα αυτά σε μια εποχή όπου τεράστιες ποσότητες φαγητού-τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο- “πάνε χαμένες”. Παράδοξο και όμως αληθινό!
Diatrofi-kai-Makrozoia
Διατροφή 12 February 2024
Μπορεί η διατροφή μας να μας βοηθήσει να κερδίσουμε χρόνια ζωής;
Ποιες είναι οι διατροφικές επιλογές που, σύμφωνα με τη βιβλιογραφία, μπορούν να συμβάλουν στη μακροζωία; Ποια είναι τα χρήσιμα tips για να υιοθετήσουμε αυτές τις συνήθειες στην πράξη; Ας μην ξεχνάμε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε τις σωστές επιλογές.
Γλυκιά και healthy χριστουγεννιάτικες ιδέες
Διατροφή 28 November 2023
Γλυκά στη διατροφή και healthy χριστουγεννιάτικες ιδέες
Καταδυόμαστε στη γλυκιά πλευρά της ζωής, εξετάζοντας πώς μπορούμε να απολαύσουμε γλυκά, με τον πιο σωστό τρόπο. Από τη φυσική μας αγάπη για τη γλυκιά γεύση μέχρι τις έξυπνες επιλογές που δεν θα επιβαρύνουν τη ζυγαριά, αυτό το άρθρο εξερευνά τον ρόλο της ζάχαρης στη διατροφή μας και προτείνει υγιεινές χριστουγεννιάτικες επιλογές.
Διατροφή 18 October 2023
Γιατί και πώς θα στραφούμε προς μια λιγότερο επεξεργασμένη διατροφή;
Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με μία σειρά από αρνητικές καταστάσεις για την υγεία μας. Ποια είναι, τι ισχύει για αυτά και πως θα τα αντικαταστήσουμε, χωρίς να «χάσουμε» γεύση και χρόνο;

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}