Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Εξυπηρέτηση 19.06.2024 3 λεπτά

Τα απρόοπτα στο πρόγραμμα, για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της Interamerican δημιουργούμε συναρπαστικές εμπειρίες ξέγνοιαστα

Καλοκαίρι παντού αισίως κι επιβάλλεται να το ζήσουμε όπως κάναμε παλιά με μια παιδική ανεμελιά. Θυμάστε τότε που μετρούσαμε παγωτά και μπάνια; Το αυθεντικό καλοκαίρι άλλωστε είναι αυτό που μας μένει αξέχαστο, εκεί που επιθυμεί η καρδιά μας, μαζί με την παρέα που επιλέγουμε.

Μέσα σε ένα van στην εξοχή, στις κρυφές παραλίες που εμείς πρώτοι θα ανακαλύψουμε, σε μέρη εξωτικά που είχαμε όνειρο ζωής να βρεθούμε, αλλά και σε γνώριμους προορισμούς που μας περιμένουν κάθε χρόνο. Σε αυτό το τέλειο σκηνικό, διαφορετικό για τον καθένα μας, τα μικρά ή μεγάλα απρόοπτα είναι κι αυτά στο πρόγραμμα.

Με την Interamerican δίπλα μας και με ολοκληρωμένες υπηρεσίες Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, Οδικής Βοήθειας και Ταξιδιωτικής Ασφάλισης, μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες συναρπαστικές εμπειρίες γιατί ξέρουμε ότι το ταξίδι συνεχίζεται και ότι θα έχουμε την ασφάλεια και τη φροντίδα που χρειαζόμαστε όπου κι αν βρισκόμαστε.

Σοβαρά τώρα; Ξεβρασμένη μέδουσα στα ρηχά

Αν την πατήσουμε (κυριολεκτικά) γιατί αυτή η ξεβρασμένη μέδουσα έμελλε να βρεθεί στο διάβα μας καθώς αφήνουμε τα ίχνη μας στην άμμο, εμείς απλά καλούμε στη Γραμμή Υγείας 1010. Εξειδικευμένοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή για να μας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες. Επιπλέον, η Άμεση Ιατρική Βοήθεια αναλαμβάνει, αν κριθεί αναγκαίο, να συντονίσει και να καλύψει την υγειονομική μεταφορά στην πλησιέστερη ενδεδειγμένη νοσηλευτική μονάδα.

Εμείς γεμίζουμε μπαταρίες, αλλά το αμάξι μας δεν ακολουθεί

Κι αν τη στιγμή που βάζουμε μπρος το όχημά μας για να κατευθυνθούμε σε εκείνο το ιδανικό σημείο που υπόσχεται το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, συνειδητοποιήσουμε ότι άδειασε η μπαταρία ή απλά μείναμε από καύσιμα, ακόμα κι αν είμαστε στη μέση του πουθενά, δεν ανησυχούμε. Με την εφαρμογή Drive On η Οδική Βοήθεια της Interamerican εντοπίζει τη θέση του οχήματος στον χάρτη και σπεύδει στο πλευρό μας, χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά, ενώ εμείς παρακολουθούμε live την πορεία του οδηγού σε χάρτη.

Το διαβατήριο αγνοείται – και τώρα τι κάνουμε;

Κι όσοι βρισκόμαστε κάπου εξωτικά στον χάρτη, πραγματοποιώντας εκείνο το ταξίδι ζωής που σχεδιάζαμε καιρό, η ταξιδιωτική ασφάλιση της Interamerican, μας εξασφαλίζει μια σειρά από καλύψεις για να προσπερνάμε κάθε εμπόδιο. Αν η βαλίτσα ταξιδέψει για άλλα μέρη, αν καθυστερήσει η πτήση μας, ή αν χάσουμε απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα αλλά και σε κάποιο επείγον ιατρικό πρόβλημα, έχουμε έναν σύμμαχο δίπλα μας κάθε στιγμή.

Ό,τι κι αν συμβεί, με την Interamerican τα απρόοπτα είναι πάντα σε πρόγραμμα με προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν εμάς και την οικογένειά μας! Για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, όπως μας αξίζει.

Σχετικά άρθρα:
Τα απρόοπτα σε πρόγραμμα - και στις διακοπές στο εξωτερικό

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}