Πληροφορίες Άρθρου

Web Content Viewer

Portlet Content
Κατοικία 30.05.2024 2 λεπτά

«Στα όνειρα δεν πρέπει να μπαίνει τελεία»

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Anytime για την ασφάλιση κατοικίας από φυσικές καταστροφές

anytime-asfalisi-katoikias

Το σπίτι μας στεγάζει τα όνειρά μας. Και «στα όνειρα δεν πρέπει να πρέπει να μπαίνει τελεία». Η Anytime, το direct brand της Interamerican, μέσα από τη νέα τηλεοπτική της καμπάνια, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της ασφάλισης κατοικίας –του πολυτιμότερου περιουσιακού μας στοιχείου– από φυσικές καταστροφές.

Το σπίτι μας άλλωστε είναι το καταφύγιό μας, οι στιγμές μας, οι αναμνήσεις μας κι αξίζει να το προστατεύσουμε. Με επίκεντρο, λοιπόν, τον άνθρωπο και μέσα από δυνατά συναισθήματα και εμπειρίες που εκτυλίσσονται στο πιο οικείο μέρος για τον καθένα μας, η νέα διαφημιστική καμπάνια της Anytime στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλιση και την προστασία της κατοικίας από φυσικές καταστροφές. Για να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ζωής μας, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε τελεία στα όνειρά μας.

Πιστή στις αξίες της, η Anytime φροντίζει να προσφέρει σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλισης και δεσμεύεται να βρίσκεται πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της, προστατεύοντας τα όνειρά τους και διασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε αυτά.

Web Content Viewer

Portlet Content

Από το blog μας

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}