Κατοικία

SEO Web Content Viewer

Portlet Content

Καλωσήρθατε στο Blog της Interamerican

Web Content Viewer

Portlet Content
Προστασία και κακοκαιρία
Κατοικία 28 November 2023
Πως προστατεύουμε το σπίτι μας από την κακοκαιρία
Οι απότομες μεταβολές του καιρού είναι κάτι που απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα αναδεικνύονται ως ο κυριότερος κίνδυνος και η μεγαλύτερη πρόκληση που πλέον έχει να αντιμετωπίσει η παγκόσμια κοινότητα.
Κατοικία 23 November 2023
Η καλύτερη στιγμή για την ασφάλιση της κατοικίας σας είναι τώρα
Η κλιματική αλλαγή φέτος έδειξε το σκληρό της πρόσωπο και στην Ελλάδα. Όλοι - ορισμένοι άμεσα και άλλοι έμμεσα, δια της ενημέρωσης – γίναμε μάρτυρες της καταστροφής. Σήμερα, αν και είμαστε βέβαιοι ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν ξανά τη χώρα μας, δεν γνωρίζουμε τον τόπο το χρόνο και τη σοβαρότητα. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η ασφάλιση αποτελεί το μόνο αντίβαρο στην αβεβαιότητα.
Κατοικία 06 February 2023
Ασφαλείς στην κλιματική αλλαγή με ασφάλιση κατοικίας
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι γεγονός. Αυτές τις μέρες, με την εμπειρία της κακοκαιρίας «Barbara» έχουμε όλοι καλύτερη συνείδηση της σημασίας τους. Ο υδράργυρος έπεσε κατακόρυφα και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας η θερμοκρασία έδειξε κάτω από το μηδέν. Χιόνι και πάγος εκδηλώθηκαν ακόμα και στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
Προετοιμασία και χειμώνας
Κατοικία 07 December 2022
Πώς θα προετοιμάσουμε το σπίτι μας για το χειμώνα
Κάθε σπίτι χρειάζεται φροντίδα για να λειτουργεί σωστά. Από τα βασικότερα ζητήματα της πρόληψης και της προετοιμασίας για ένα σπίτι εντός αστικού ιστού είναι η θέρμανση και η μόνωση, ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, δηλαδή και λιγότερα έξοδα.
Γιορτές Κατοικία
Κατοικία 07 December 2022
Τι πρέπει να προσέξουμε στο σπίτι μας στις γιορτές
Ο Δεκέμβριος ήρθε και μαζί του ξεκίνησαν και οι προετοιμασίες για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς. Τα σπίτια στολίζονται με χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπάκια και κεριά και η διάθεση όλων είναι εορταστική και χαρούμενη! Έχετε, όμως, σκεφτεί πώς πίσω από αυτή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα μπορεί να κρύβονται κίνδυνοι;
Κατοικία 14 September 2022
«Προστάτευσε ό,τι σε προστατεύει»: Μπορείτε να πάρετε ένα σπίτι μέσα σ’ έναν χρόνο, με 200 ευρώ;
Θυμηθείτε τη χαρά σας όταν το φτιάξατε, το αγοράσατε, το διακοσμήσατε, το ανακαινίσατε ή το ενοικιάσατε. Τα σπίτια μας είναι οι χώροι που ζούμε και στους οποίους αποδώσαμε τεράστια εκτίμηση, ειδικά στα χρόνια της πανδημίας. Γιατί να μη νιώσετε την ίδια χαρά ασφαλίζοντάς το;
Κατοικία 14 September 2022
«Προστάτευσε ό,τι σε προστατεύει»: Νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Interamerican Home
Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Είναι το μέρος που αισθανόμαστε ασφάλεια, ηρεμία και ξεγνοιασιά, μετά από μια κουραστική μέρα. Εκεί που χαλαρώνουμε μακριά από το στρες και την πίεση της καθημερινότητας
Κατοικία 14 September 2022
«Προστάτευσε ό,τι σε προστατεύει»: Λόγοι για να εμπιστευθείτε την ασφάλιση κατοικίας της Interamerican
Στην Interamerican σχεδιάσαμε τα νέα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας με έναν στόχο. Να έχετε ένα απολύτως δικό σας ασφαλιστικό προϊόν, συμβατό με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. H δική σας ασφάλιση κατοικίας θα σας βοηθήσει ώστε σε περίπτωση καταστροφής, να μπορείτε να φτιάξετε το σπίτι σας ακριβώς όπως ήταν πριν.

Web Content Viewer

Portlet Content
Complementary Content
${loading}