Article Photo Image

Οδική Βοήθεια

Πλήρης κάλυψη για τον οδηγό και το αυτοκίνητο

Οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστεί πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας, είτε από βλάβη είτε από ατύχημα ή ακόμα και αν χάσετε τα κλειδιά σας ή πάθετε λάστιχο, καλέστε στο 1158 και η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN βρίσκεται άμεσα κοντά σας.

Με εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα οχήματα, σας προσφέρει ταχύτατη επιτόπου εξυπηρέτηση για την αποκατάσταση της βλάβης ή τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας σε κατάλληλο συνεργείο.

Σε περίπτωση ατυχήματος, αναλαμβάνει τις διαδικασίες καταγραφής στοιχείων και αναγγελίας της ζημιάς. Επιπλέον, αναλαμβάνει την κάλυψη εξόδων παραμονής σε ξενοδοχείο, τον επαναπατρισμό του οχήματος και την κάλυψη εξόδων επιστροφής στον τόπο μόνιμης διαμονής του ασφαλισμένου και των συνεπιβαινόντων.

Τα οχήματα που καλύπτονται είναι:

 • Ιδιωτικής χρήσης επιβατικά (Ι.Χ.Ε.)
 • Ιδιωτικής χρήσης φορτηγά (Ι.Χ.Φ.) έως 3,5 τόνους
 • Ταξί
 • Δίκυκλα - Τρίκυκλα
 • Βαρέα οχήματα άνω των 3,5 τόνων

Για τα βαρέα οχήματα με μικτό βάρος από 3,5 τόνους και άνω (φορτηγά, πούλμαν, λεωφορεία, βυτιοφόρα, συρόμενα, επικαθήμενα), προσφέρεται το ειδικό πρόγραμμα Οδική Βοήθεια Βαρέων Οχημάτων.

Οδική Βοήθεια INTERAMERICAN 

Δείτε επίσης...

 
Συνεργάτες Οδικής Βοήθειας  
 Σταθμοί Οδικής Βοήθειας INTERAMERICAN 
  
  

 

 
  

 

Τι σας προσφέρουν και πόσο κοστίζουν τα προγράμματα Οδικής Βοήθειας INTERAMERICAN

Οι ασφαλιστικές καλύψεις της Οδικής Βοήθειας, σας παρέχονται κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανάλογα με το πρόγραμμα της επιλογής σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 

  ΒΑΣΙΚΟ
(Ελλάδα)
ΒΑΣΙΚΟ PLUS (Ελλάδα & Ευρώπη)
Επιτόπου
εξυπηρέτηση
Αν το καλυπτόμενο όχημα ακινητοποιηθεί από βλάβη, η INTERAMERICAN θα μεριμνήσει για την αποστολή, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κινητού συνεργείου για την αποκατάστασή της.  
Μεταφορά οχήματος σε τοπικό συνεργείοΑν η βλάβη του καλυπτόμενου οχήματος δεν αποκαθίσταται επιτόπου, τότε η INTERAMERICAN θα μεριμνήσει για τη μεταφορά του σε τοπικό συνεργείο της επιλογής σας.  
Εσωτερικός επαναπατρισμός οχήματοςΑν το καλυπτόμενο όχημα ακινητοποιηθεί εξαιτίας πρόσκρουσης ή σοβαρής μηχανικής βλάβης, η INTERAMERICAN θα μεριμνήσει για τη μεταφορά του σε συνεργείο της προτίμησής σας, κοντά στον τόπο της μόνιμης διαμονής σας.  
Αλλαγή ελαστικούΤο κινητό συνεργείο αναλαμβάνει να έρθει επιτόπου να σας αλλάξει λάστιχο και να τοποθετήσει τη ρεζέρβα που υπάρχει στο αυτοκίνητο, αν χρειαστεί. 
Εξυπηρέτηση σε έλλειψη καυσίμωνΑν ακινητοποιηθείτε από έλλειψη καυσίμων, θα σας φέρουμε καύσιμα στο σημείο που μείνατε. Αν για οποιοδήποτε λόγο η μεταφορά καυσίμων δεν είναι εφικτή, θα μεταφέρουμε το ακινητοποιημένο όχημα στο κοντινότερο ανοιχτό πρατήριο καυσίμων. 
Εξυπηρέτηση σε απώλεια κλειδιώνΑν αφήσετε κατά λάθος τα κλειδιά μέσα στο αυτοκίνητο ή αν τα χάσετε, θα σας στείλουμε τα δεύτερα κλειδιά που έχετε, εφόσον βρίσκονται σε απόσταση μέχρι 25 χιλιομέτρων. Σε άλλη περίπτωση, θα σας βρούμε πληροφορίες για κλειδαρά ή θα μεταφέρουμε το αυτοκίνητό σας σε κοντινό συνεργείο, εφόσον είναι εφικτό. 
Επαναπατρισμός αυτοκινήτου στην ΕλλάδαΑν το καλυπτόμενο όχημα, οδηγούμενο από οποιονδήποτε ασφαλιζόμενο ακινητοποιηθεί από μεγάλης έκτασης βλάβη, η αποκατάσταση της οποίας απαιτεί χρόνο μεγαλύτερο των 5 ημερών, η INTERAMERICAN θα μεριμνήσει για τον επαναπατρισμό του στην Ελλάδα μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές περιστάσεις και συνθήκες που επικρατούν στη συγκεκριμένη περίπτωση. 
Κάλυψη εξόδων διαμονής σε ξενοδοχείοΑν το καλυπτόμενο όχημα υποστεί βλάβη σε απόσταση μεγαλύτερη των 60 χλμ από τον τόπο της μόνιμης κατοικίας σας και η αποκατάστασή της δεν είναι δυνατή την ίδια μέρα, η INTERAMERICAN θα σας αποζημιώσει για τα έξοδα διανυκτέρευσης, τα δικά σας και των τυχόν συνεπιβαινόντων στο όχημα, σε ξενοδοχείο της περιοχής, μέχρι το ποσό των €75 συνολικά. 
Κάλυψη εξόδων επιστροφής στον τόπο μόνιμης διαμονήςΑν για το καλυπτόμενο όχημα συντρέξουν οι προϋποθέσεις του εσωτερικού επαναπατρισμού, η INTERAMERICAN θα αποζημιώσει τον ασφαλιζόμενο για τα έξοδα της επιστροφής του και των τυχόν συνεπιβαινόντων στο όχημα, στον τόπο μόνιμης διαμονής τους, με λεωφορείο, τρένο ή οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο και μέχρι το ποσό των €100 συνολικά, υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα ακινητοποιήθηκε σε απόσταση μεγαλύτερη των 60 χλμ από τον τόπο της μόνιμης διαμονής του ασφαλιζομένου. 
Ασφάλιστρα   
Εξάμηνη διάρκεια€32€37
Ετήσια διάρκεια€63€74

Σημείωση:
Η Εταιρία, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 2, παρ. 5 του Ν. 3651/2008 μπορεί, κατά περίπτωση, να παρέχει τις προαναφερόμενες υπηρεσίες είτε σε είδος ή σε χρήμα. Στη δεύτερη περίπτωση, τυχόν δαπάνες που θα απαιτηθούν για τη μεταφορά του καλυπτόμενου οχήματος με Ferry Boat, βαρύνουν εξολοκλήρου τον ασφαλιζόμενο σε κάθε περίπτωση, όπως επίσης και τα τέλη γεφυρών, διοδίων και σηράγγων.  


Με τι μέσα παρέχεται η Οδική Βοήθεια INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN βρίσκεται κοντά σας με μοναδική ιδιόκτητη υποδομή, τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και εξειδικευμένο μόνιμο προσωπικό. Το δίκτυο εξυπηρέτησης Οδικής Βοήθειας είναι εκτεταμένο και καλύπτει γεωγραφικά ολόκληρη τη χώρα, με: 

 • 1158 τηλεφωνική γραμμή με 24ωρη εξυπηρέτηση 
 • 111  σημεία εξυπηρέτησης
 • 220 ιδιόκτητα οχήματα εξυπηρέτησης (μηχανές, ρυμουλκά, πλατφόρμες)
 • 350 εξειδικευμένα άτομα προσωπικό


Επιπλέον, με την υποστήριξη δικτύου συνεργατών, παρέχεται σε όλους τους ασφαλισμένους άριστη εξυπηρέτηση σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

 

Πώς θα καλέσετε την Οδική Βοήθεια INTERAMERICAN

Καλέστε στο 1158, από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο στην Ελλάδα

ή στο

 • +30 210 946 1333, από το εξωτερικό
 • +30 6942 238000, σε περίπτωση βλάβης του σταθερού σας τηλεφώνου

 

Πώς θα αποκτήσετε Οδική Βοήθεια INTERAMERICAN

Για να αποκτήσετε Οδική Βοήθεια INTERAMERICAN: 

 • Επικοινωνήστε με τον Συνεργάτη μας που φροντίζει για την ασφάλισή σας. 
 • Επισκεφτείτε ένα Γραφείο Πωλήσεων INTERAMERICAN.
 • Απευθυνθείτε σε ένα συνεργαζόμενο Πρακτορείο ή Μεσιτικό Γραφείο Ασφαλειών
 • Στείλτε μας email στο custserv@interamerican.gr
 • Καλέστε μας στο 210 946 2000 (Δευτέρα - Παρασκευή, 8.15 π.μ. - 7.00 μ.μ.).

Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου AUTO CLASSIC, AUTO EXTRA και AUTO TOTAL συμπεριλαμβάνουν την κάλυψη της Οδικής Βοήθειας. Δείτε περισσότερα...

 

 

 

Πιστοποίηση με ΙSΟ  

για την Οδική Βοήθεια και την Άμεση Ιατρική Βοήθεια ΙΝΤΕRAMERICAN!

 
Δείτε περισσότερα
  

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.interamerican.gr και τη βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies εδώ.

Αποδοχή Ρυθμίσεις